Ποιοι είμαστε

Καλώς ήρθατε στην ηλεκτρονική σελίδα του Πολυϊατρείου Φάρος Ψυχικού.

Το Πολυϊατρείο Φάρος Ψυχικού ξεκίνησε τη λειτουργία του το Φεβρουάριο του 2015. Σκοπός μας ήταν η δημιουργία ενός πρότυπου  εργαστηρίου -ιατρικού κέντρου υψηλών προδιαγραφών, όπου ο εξεταζόμενος να βρίσκεται σε προσωπική επαφή με τον ιατρό.

Πιστεύουμε, ότι ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και δικαιούται να αντιμετωπίζεται με αμεσότητα, διακριτικότητα, υπευθυνότητα και σεβασμό.

Το κέντρο μας σχεδιάστηκε έτσι ώστε να αναβαθμίζεται συνεχώς, ανταποκρινόμενο στις εξελίξεις της ιατρικής επιστήμης και τεχνολογίας και να παρέχει υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες προληπτικού και διαγνωστικού ελέγχου.

Αυτό που μας διακρίνει είναι η επιστημονική κατάρτιση και η πολυετής εμπειρία  των ιατρών σε μεγάλα Δημόσια και ιδιωτικά Νοσοκομεία, η άμεση και προσωποποιημένη αντιμετώπιση των εξεταζόμενων, η εργαστηριακή εκτίμηση των αποτελεσμάτων και η επικοινωνία με τον προσωπικό σας ιατρό.

Τέλος, ο άρτιος και σύγχρονος εξοπλισμός, το έμπειρο παραϊατρικό προσωπικό με του υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία, εξασφαλίζουν την αξιοπιστία των εξετάσεων σας.

Η Επιστημονική Ομάδα μας

    • Καλημέρη Άρτεμις, Ιατρός Ακτινολόγος
    • Παναγόπουλος Γρηγόρης, Ιατρός Νευρολόγος τ. Διευθυντής Νευρολογικής κλινικής ΠΓΝΑ “Γ.Γεννηματάς”
    • Κουνάδη Θεοδώρα MD,PhD, Ενδοκρινολόγος-Διαβητολόγος, τ.Διευθύντρια Ενδοκρινολογικής, κλινικής ΠΓΝΑ ” Γ.Γεννηματάς”
    • Αρέστη Βασιλική Νεφρολόγος
faros medical εξωτερικη οψη

Που βρισκόμαστε

Διαγνωστικό Κέντρο Ψυχικό