Καρδιολογικό Τμήμα

καρδιολογος ψυχικο

Το καρδιολογικό τμήμα είναι εξοπλισμένο με της τελευταίας γενιάς έγχρωμο ψηφιακό υπερηχοτομογράφο του οίκου  Logiq της General Elecric, τεχνολογίας 3D με πρωτοποριακά χαρακτηριστικά που προσφέρει απεικόνιση υψηλής ευκρίνειας της καρδιάς και αιμοδυναμικές πληροφορίες της καρδιακής λειτουργίας, τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά.

Εκτός από τη κλινική εξέταση γίνεται και παρακλινικός έλεγχος, ο οποίος περιλαμβάνει:

Triplex Καρδιάς

Με αυτήν την εξέταση ο γιατρός μπορεί να καθορίσει με ακρίβεια τις διαστάσεις και το σχήμα της καρδιάς. Επίσης μετράει την πίεση και την στένωση των βαλβίδων και αγγείων.

Triplex αορτικού τόξου

Μαζί με το triplex της καρδιάς και το τρίπλεξ αορτικού τόξου, είναι βασική εξέταση για τη διαγνωστική προσέγγιση και την παρακολούθησης σχεδόν όλων των νόσων που αφορούν την καρδιά.

Ηλεκτροκαρδιογραφήματα

Καταγραφή της ηλεκτρικής δραστηριότητας των μυών της καρδιάς. Πρόκειται για μία γρήγορη και εύκολη εξέταση.

Holter Ρυθμού

24ωρη καταγραφή του καρδιακού ρυθμού της καρδιάς, μέσω μηχανήματος, στις συνθήκες της καθημερινότητας.

Holter Πιέσεως

Αναφέρεται στην 24ωρη καταγραφή της αρτηριακής πίεσης, στις συνθήκες της καθημερινότητας.

Επίσης, γίνεται προαθλητικός έλεγχος μαθητών – ενηλίκων με triplex καρδιάς ηλεκτροκαρδιογράφημα και καρδιολογικό έλεγχο για την έκδοση πιστοποιητικού άθλησης (ειδική τιμή με 60€)

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε ραντεβού στο διαγνωστικό κέντρο στο Ψυχικό. Βρισκόμαστε κοντά σε περιοχές όπως Φιλοθέη, Χολαργός, Χαλάνδρι.