Νικήτας Γεώργιος

Νικήτας Γεώργιος

Ιατρός Καρδιολόγος

Νικήτας Γεώργιος

Ιατρός Καρδιολόγος
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1976.

Σπούδασα Ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας από το 1994 έως το 2000. Στο αγροτικό μου επέλεξα να υπηρετήσω στην ιδιαίτερη πατρίδα μου στην ορεινή Αρκαδία. Ειδικεύτηκα στην Καρδιολογία στο Νοσοκομείο του Ερυθρού Σταυρού στην Αθήνα από το 2007 έως το 2011. Μετεκπαιδεύτηκα στις Μυοκαρδιοπάθειες και την Αθλητική καρδιά στο Ιατρείο της 1ης Καρδιολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΚΑΝ).

Εξειδικεύτηκα στην Εντατικολογία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου και έλαβα τον τίτλο του Εντατικολόγου το 2016. Εξειδικεύτηκα στην Ηχωκαρδιολογία και τις Νεότερες τεχνικές της υπερηχογραφίας καρδιάς στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ηχωκαρδιογραφίας Τζανείου Νοσοκομείου με υποτροφία της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας. Είμαι συνεργάτης στο Αιμοδυναμικό Τμήμα του Νοσοκομείου Ερυθρού Σταυρού.

Είμαι υποψήφιος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών με αντικείμενο τη διακύμανση βιοδεικτών μετά την αγγειοπλαστική στεφανιαίων αρτηριών. Είμαι παντρεμένος με τη γενική-οικογενειακή ιατρό Μαρίνα Μαλιάτσου και έχω μία κόρη.